Mõnedes mängudes kulutatud raha läheb läbimängunõuete kontekstis arvesse vähenduskoefitsiendiga. Näiteks automaatidel kulutatud raha arvestatakse 1:1, aga blackjackis kulutatud rahale võib mõnel saidil rakenduda koguni koefitsient 0,1. Selleks, et niisugusel juhul panustamisnõudeid täita, tuleks panustada 10x rohkem.

Võistlustel osalemisel ei ole piiri. Osale kasvõi kõigis aktiivsetes võistlustes korraga. Sinu sammud lähevad pärast punktideks vahetamist arvesse kõikides võistlustes võrdselt. FitSphere ei jaga samme aktiivsete vahel ega ei võta osalemise eest Sinult punkte maha.

Kasiino lojaalsusprogramm premeerib püsimängijaid, pakkudes erinevaid tasemeid ja boonuseid, nagu isiklikud kontohaldurid ja eksklusiivsed pakkumised. Lojaalsusprogrammi tasemed ulatuvad “Algajast” kuni “Plaatinumini”, iga tase pakub oma unikaalseid eeliseid.

Registreerimisprotsess on tavaliselt kiire ja lihtne. Mängija peab täitma registreerimisvormi, kus tuleb sisestada oma isiklikud andmed, nagu nimi, aadress ja sünnikuupäev. Samuti tuleb valida kasutajanimi ja salasõna, mida kasutatakse konto sisselogimiseks.

Võtmesõnade strateegiline kasutamine on hindamatu vahend, mis aitab suunata veebiplatvormidele, sealhulgas online-kasiinodele, suunatud liiklust. Võtmesõnad ühendavad potentsiaalsed kliendid nende poolt otsitavate teenustega, mistõttu on need iga eduka internetiturundusstrateegia oluline element.

Kõik kasutajad saavad taotleda sissemakseta boonust. Sageli antakse see uutele mängijatele stiimuliks veebikasiino konto loomiseks. Kuid ka olemasolevad kasutajad võivad selle boonuse saada. Selleks peate täitma konkreetseid ülesandeid.

Ps. Edetabelikoht on määratud vastavalt suurimale sammuhulgale kasutaja kohta. Seega aasta tublima omavalitsuse tiitli võidab see, kellel kogukond on kõige aktiivsem. Edetabelit uuendatakse igal esmaspäeval!

FitSphere rakenduse õigeks toimimiseks on Apple kasutajatel tarvilik Apple Health ning Android kasutajatel Google Fit rakenduse olemasolu. Selleks, et sammude info jõuaks meie äppi, siis selleks on vaja anda FitSphere’ile vajalikud ligipääsud. Samuti kontrolli, et Sinu telefoni operatsioonisüsteem ja FitSphere’i äpi versioon oleksid ajakohased ning vajadusel uuenda neid.

Soovime ka teie tähelepanu sellele, et paf eesti pole sissemaksetega kasiinomänge. Uute mängijate meelitamiseks pakuvad kasiinod tervitusboonuseid. Tavaliselt antakse see kasutajatele kohe pärast kasiinos registreerimist.

Mänguvalik uutes online kasiinodes: mida oodata? Uued online kasiinod pakuvad mängijatele laialdast ja mitmekesist mänguvalikut, et meelitada uusi mängijaid ja hoida olemasolevaid. Oodata võib innovatiivseid slotimänge tuntud tarkvaratootjatelt nagu NetEnt, Microgaming ja Play’n GO, mis pakuvad põnevaid teemasi ja boonusfunktsioone. Lisaks slotimängudele leidub ka klassikalisi lauamänge nagu blackjack, rulett ja baccarat ning nende erinevad variatsioonid. Live-kasiino sektsioonis on võimalik nautida reaalajas diileritega mänge, mis loovad autentse kasiinokogemuse otse kodust lahkumata. Tihti lisatakse ka unikaalseid mänge või eksklusiivseid tiitleid, mida teistes kasiinodes ei pruugi leida. Uued kasiinod investeerivad palju ka mobiiliplatvormidele optimeerimisse, tagades sujuva mängukogemuse igal seadmel.

Avasta Eesti uued kasiinod, mis pakuvad värskeid mänguelamusi ja uuenduslikke lahendusi. Meie eesmärk on hoida sind kursis kasiinomaailma viimaste trendide ja arengutega, tagades alati parima mängukogemuse.

Eestis on mitmeid uusi online kasiinosid, mis on muutunud populaarseks tänu oma suurepärasele mänguvalikule ja kõrgetele väljamaksetele. Mõned neist kasiinodest on näiteks Fenixbet, Optibet, Betsafe, Coolbet ja Olybet.

Auhinna saamiseks tuleb Sul esmalt välja teenida vajalik arv punkte, mida saad kasutada auhindade lunastamiseks. Võimalusi auhinna lunastamiseks on mitmeid ning iga auhinna lehel on välja toodud sektsioon “Kuidas auhind kätte saada?”, kus on kuvatud kõik vajalikud juhised.

Kõige aktiivsemat maakonda tunnustame 1. septembril kui sammuväljakutse on jõudnud lõpule ning aktiivseim maakond on selgunud. Kõige aktiivsemaks maakonnaks valitakse maakond, kelle liitunud osalejate keskmine sammumäär on kõige kõrgem.

Vavada Casino on litsentseeritud ja reguleeritud Curaçao valitsuse poolt, tagades, et kasiino järgib rangeid tööstusstandardeid. Kasiino tarkvara on auditeeritud kolmanda osapoole poolt, tagamaks mängude õiglust ja kõrget tagasimakse protsenti (RTP). See tähendab, et Eesti mängijad võivad olla kindlad, et mängud on ausad ja tulemused juhuslikud.

See-eest ära kohku, kui väljaspool tegevust tehtud sammud eesmärkide suunas ei lähe. Näiteks, kui oled seadnud endale eesmärgi liikuda 16 päevaga 120 000 sammu, siis eesmärgi täitmiseks pead need sammud registreerima tegevuse ajal. Põhjus on lihtne: kõik kõnnivad oma päevaste toimetuste käigus ohtralt, ent vähesed võtavad endale eesmärgiks minna näiteks pärast tööd jalutama või eelistavad kõndimist ühistranspordile. Sellised pikemad mõõduka füüsilise aktiivsusega sessioonid on vajalikud keha tervena hoidmiseks.